Side

Om Litteratursiden

Siden er under ombygning. Men her finder du de mest nødvendige informationer:

 

Litteratursiden er bibliotekernes website om litteratur. Vi åbnede tilbage i 2002 og i dag er sitet stadig for alle, der vil inspireres til gode læseoplevelser, diskutere litteratur og blande sig i den litterære debat.

Litteratursidens vision er at  styrke læselysten og samtalen om litteratur og understøtte bibliotekernes litteraturformidling.

 

Kontakt litteratursiden via kontaktformularen eller på mail redaktionen@litteratursiden.dk

 

For nærmere oplysninger om deltagelse i udarbejdelsen af eller samarbejde om Litteratursiden, skriv til:
Lise Vandborg, chefredaktør 
Mobil: 51 57 53 38
e-mail: lva@aarhus.dk

Redaktionens fysiske tilhørsforhold er:
Dokk1 
att: Litteratursiden
Hack Kampmanns Plads 2 
8000 Aarhus C

 

Til seneste generalforsamling blev nye retningslinjer for brugerskabt indhold og kommentarer vedtaget. Du kan læse de nye retningslinjer herunder. 

 

Nye retningslinjer for brugerskabt indhold og kommentarer

Det er ikke længere muligt at publicere indlæg uden først at være i dialog med redaktionen. Litteratursiden går over til at prioritere det redaktionelle indhold i højere grad. Af samme årsag vil vi rydde op i ældre blogs og brugerskabte anmeldelser. Man er velkommen til at sende en artikel eller blogindlæg til redaktionen, hvis man vurderer indholdet vil interessere en bredere kreds af brugere og er centreret om litteratur. Hvis redaktionen ønsker indholdet publiceret på sitet vil den give redaktionel sparring på indlægget og sørge for det bliver publiceret på sitet. Send dit bidrag til: redaktionen@litteratursiden.dk

Det bliver nemmere at kommentere på det redaktionelle indhold end det er i dag, herunder kan anmeldelser skrives som en kommentar under den redaktionelle anmeldelse. På den måde samles alt indhold om den enkelte bog. Redaktionen forbeholder sig dog ret til at vurdere og slette indholdet. I det hele taget vil vi for at bevare sitets troværdighed og kvalitet bede jer om at bruge jeres sunde fornuft og følge disse retningslinjer:

 • Alle kommentarer skal skrives i en god og ordentlig tone - også selv om I giver udtryk for en uenighed eller kritik.
   
 • Der må ikke indrykkes copyrightbeskyttet materiale.
   
 • Der må ikke formidles salg af produkter eller ydelser (privat såvel som kommercielt), dvs. reklame og salg er ikke tilladt.
   
 • Indlæg må ikke indeholde racistisk, pornografisk eller politisk og religiøs propaganda.
   
 • Vi opfordrer forfatterne til at bidrage til siden på anden vis, end ved at gøre reklame for egne bøger. Vi fraråder f.eks forfattere at anmelde egne bøger, reposte anmeldelser og lektørudtagelser fra andre medier eller poste tekststykker fra egne bøger.